Den Haag, achtertuin ca. 210 m2

Kenmerken:
– veel ruimte om te spelen
– hergebruik van oprittegels
– cortenstalen wanden

Een nieuwbouwtuin met royale afmetingen en een zonnige ligging biedt ruimte aan het gezin met jonge kinderen. Een flink gazon, een ingegraven trampoline, een wilgenhut en een robuuste bank bieden volop speel- en zitgelegenheid. De bomen zullen in de loop van de tijd voor steeds meer schaduw zorgen en de tuin meer in balans brengen. De organische belijning vormt een mooi contrast met de woning die in Haagse School Architectuurstijl is gebouwd en juist kubistische vormen heeft. De kleur en vorm van de cortenstalen wanden die als een ‘roomdivider’ werken en de tuin meer spanning geven, zorgen voor verbinding met de woning, evenals de betonnen bestrating die in stroken, evenwijdig aan de woning, is gelegd.